Half juni was ik op schrijfretraite bij Joey Brown in het fantastische Ikaria (Griekenland). Wow, in wat voor een prachtgroep krachtige vrouwen ben ik terecht gekomen!  We mediteerden, schreven, wandelden, dansten, zwommen, aten, dronken. Zalig! En we kwamen tot inzichten…

Eén van de opdracht
en die Joey ons gaf, was eens te kijken naar onze tijdlijn: wat waren positieve, wat waren negatieve gebeurtenissen, wat is de rode draad en wat heb je eruit geleerd (kort gezegd). Toen en tijdens een coachingsessie daarna met Joey, kwamen we samen tot de conclusie dat ik een krak ben geworden in mezelf en anderen helpen wanneer ze twijfelen over hun relatie. Ja, twijfelen is mijn specialiteit ☺️ en toen zag ik waaróm twijfelen oké is: twijfelen heeft een functie, het is de wachtkamer van inzicht en het brengt je sowieso ergens. Toen ik dat bij mezelf kon zien en voelen, kwam er eindelijk rust in mijn hoofd. Oef… En toen wist ik ook: met dit inzicht ga ik anderen die ook zo worstelen zoals ik gedaan heb, helpen. 

Worstel jij ook met twijfels? Laat het me weten in de reactievelden hieronder of stuur me een mailtje op Sandra@zosandra.be