Je weet het niet meer.
Je twijfelt of je deze relatie wel wil in stand houden. En of je hiervoor nog enige moeite wil doen.
Je bent het Noorden kwijt in je relatie en daardoor ook op andere vlakken door de chaos in je hoofd en de onrust in je leven.
Het twijfelen maakt je gek. Want je kan niet vooruit in je leven heb je het gevoel.

Het kan ook anders. Stel je eens voor: je voelt je harmonieus in de situatie waarin je je bevindt. Je hebt een beslissing gemaakt, voelt je rustig en in evenwicht. Je hebt eindelijk ademruimte.

Dit kan! Laat mij je helpen met je twijfels, in alle zachtheid, zonder forceren, alsof het ‘vanzelf’ gaat.

Resultaat:

  • gedaan met energieverlies, het dubben, slapeloze nachten, verdriet, angsten (en wat als ik blijf? Wat als ik scheid?) en twijfels.
  • gedaan met schuldgevoelens, de pijn die je dat doet, het gevoel dat je krijgt als je naar hem/haar kijkt wanneer je denkt: ‘Misschien ga ik wel bij je weg’.
  • eindelijk een lichter, rustiger en gelukkiger leven waarin je oké bent met je beslissing of misschien zelfs wel met je twijfels, waarin je met een gerust hart JOUW LEVEN (met of zonder je partner) verder kan zetten in alle harmonie en rust.

Voor wie?

  • Je zit in een (serieuze) relatie van minstens twee jaar.
  • Je bent een engagement aangegaan, bv jullie wonen samen of zijn getrouwd en/of hebben kinderen, samen een huis gekocht, enz…
  • Je twijfelt omdat er een aantal dingen gebeurd zijn waardoor je de relatie in vraag stelt.
  • Je twijfelt omdat je op een punt in de relatie bent gekomen waarin je een belangrijke keuze of beslissing moet maken, bv trouwen of niet?
  • Je twijfelt omwille van externe factoren, bv er is een verliefdheid bijgekomen (op iemand anders dan je partner).

Wil jij ook eindelijk rust in je leven en in je relatie? Maak dan nu voor jezelf de beslissing. Kies één van onderstaande programma’s die je meteen en overal kan volgen. OF maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maak NU komaf met die onrust in je leven!

Je kan ook een individuele sessie boeken, los van de programma’s. We analyseren samen je situatie en ik maak instant een Bachbloesemmix op maat voor jou. Ik neem anderhalf uur de tijd voor jou alleen en focus me 100% op jou en je situatie.
Dit kan online via een videocall: klik hier (link naar contactpagina) voor een afspraak.
Prijs: 79 euro, vooraf te betalen.
Of dit kan face to face in Antwerpen: klik hier voor een afspraak.
Prijs: 95 euro, ter plaatste te betalen.

Ook komaf maken met relatietwijfels?