Hallo, ik ben Sandra

Jou helpen jezelf te bevrijden = mijn missie

Waarom zou je je ongelukkig, onrustig of onvrij voelen als er manieren bestaan om jou te helpen een nieuw evenwicht te vinden? Om te stoppen met twijfelen, meer zelfvertrouwen te krijgen, te weten wat je wil, minder geraakt te worden door wat anderen zeggen, je beter te kunnen concentreren, … ?

Waarom zou je huisdier angstig blijven als je het op een zachte manier kunt helpen om meer ontspannen te zijn? Om minder gestresseerd te zijn, minder agressief naar andere dieren of mensen, beter te luisteren naar jou?

Hallo, ik ben Sandra van ZoSandra, en het is mijn missie om je te helpen om je terug goed in je vel te voelen, om je te bevrijden. Ik weet uit eigen ervaring hoe uitdagend het soms kan zijn om je eigen keuzes te maken, om emotioneel in evenwicht te zijn, om terug plezier in het leven te vinden.

Ook jouw huisdier help ik met veel plezier want ook zij hebben te lijden onder angsten en trauma’s.

Als gecertificeerd Bachbloesemconsulente, gezondheidsconsulente, assistent dierentrainer en huisdierenexpert kan ik je helpen om jezelf te bevrijden waardoor jij én je dier terug plezier krijgen in het leven.

Zo Sandra

Eenvoud, de natuur en vrijheid zijn de sleutelwoorden in mijn leven. Drie zaken (van de zovele) die mij gelukkig maken. De natuur, dus jij ook, heeft alles in zich om jou te helpen. Eens je weet hoe, ervaar je de vrijheid. 

Eerste hulp bij twijfelen, angst, onzekerheid, verdriet

Mijn focus: ervoor zorgen dat jij je weer goed gaat voelen, waardoor je gehele emotionele proces rust en ruimte krijgt en jij als persoon in balans kan komen met jezelf en je omgeving, je relatie(s). Eén van de tools die ik daarvoor gebruik zijn de bloesemremedies. 

Naast mensen begeleiden hou ik ook enorm van:

  • projecten ondersteunen die dieren helpen: 11 jaar lang was ik de rechterhand van voorzitter Michel Vandenbosch en directeur Ann De Greef van dierenrechtenorganisatie GAIA en nu help ik ook dieren met mijn bloesemremedies. Ik droom ervan aan projecten mee te werken zoals bijvoorbeeld dieren in asielen terug te leren slapen met o.a. de bloesemremedies.  
  • zingen: ik kom uit een muzikale familie en ik heb mijn stem als mijn belangrijkste instrument gekozen. Natuurstem, in koren zingen, optreden, ik kan er niet genoeg van krijgen. Momenteel maak ik deel uit van het koor van Bart Peeters met optredens dit en volgend jaar in de Lotto Arena. Eén en al genieten (en hard werken)!
  • dansen: met name de Sevillana, een bepaalde vorm van muziek en volksdans uit Andalusië, een soort Flamenco. In juli en augustus ben ik in Antwerpen niet van de dansvloer te slaan op donderdagavond tijdens Antwerpen danst! 
  • de natuur: in alle rust stilte wandelen in een bos of op een strand, pelgrims- (Santiago de Compostella) of andere trektochten. Ik kan er niet genoeg van krijgen en geeft toe dat ik er momenteel te weinig tijd voor neem. In 2018 bracht ik veel tijd door ín het water, zwemmend met wilde dolfijnen in Egypte. Unieke ervaring, voor herhaling vatbaar!
  • lekker vegetarisch eten en drinken: met mijn zus Linda had ik van 2009 tot 2012 een vegetarisch eethuisje in Antwerpen, Madre Tierra. Samen mensen verwennen met lekker eerlijk eten was supermooi om te doen. Nu geniet ik ervan om zelf zo vaak mogelijk de beste vegetarische restaurants uit te proberen 😉