Over mij

If nothing changes, nothing changes
Ook ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om je slecht te voelen, fysiek en emotioneel. En hoe het is om er pas na (veel te) lange tijd achter te komen wat nu de oorzaak van dat ziek zijn is. En vooral: hoe kan ik het oplossen?

Ik wil graag voor jou de persoon zijn waar ik op die momenten graag zelf raad, advies en steun had van gehad.

Omdat voeding en Bachbloesems mijn passies zijn, zijn het die twee waarop ik mijn focus leg. Ik ben het anti-kankerdieet van dokter Johanna Budwig gaan bestuderen en heb mij verdiept in de fantastische plantenremedies van dokter Eduard Bach. 

 

Geleidelijk

Het zal nu al tien jaar geleden zijn dat ik serieus ziek werd. Het was mijn schildklier. Het heeft een tijdje geduurd eer de dokter gevonden had wat ik mankeerde, en hij zei dat het net op tijd was omdat mijn hartje het had kunnen begeven. Mijn schildklier werkte zo hard, dat ik medicatie moest nemen om mijn hart te kalmeren. En dat ik ofwel moest opgenomen worden ofwel thuis moest blijven met vierentwintig uur op vierentwintig iemand bij mij. De gedwongen rust en alleen zijn én het gebrek aan energie, door het ziek zijn, brachten met zich mee dat er niet veel anders op zat dan stil te staan (of beter gezegd zitten) bij… het leven. Ik heb toen grote stappen gezet en genas.

Ik opende een vegetarisch eethuisje, samen met mijn zus. Heel leuk, maar enkele jaren later moesten we het weer verkopen. Ik voelde me opnieuw vaak slecht en had weinig energie. Ik heb een opleiding Voeding & Vitaliteit gevolgd en de vierjarige opleiding tot gezondheidsbegeleider. En ik heb boeken gelezen over gezonder eten en leven. Na een jaar was ik van mijn lastigste kwaal, hoofdpijn, af en was ik 8 kg afgevallen. In deze zoektocht ondervond ik zelf hoe goed mijn nieuwe eet- en leefstijl werkte en hoe ik mezelf emotioneel weer in balans kreeg met ‘mijn’ Bachbloesems. En als het voor mij werkt, dan werkt het voor jou ook!

 

Opleiding

Ik heb een opleiding Voeding en Vitaliteit gevolgd en vervolgens een opleiding tot voedingsconsultent en gezondheidsbegeleider. Nadien volgde ik de opleiding tot kankercoach en concentreer ik mij op de emoties/de emotionele oorzaak en voeding met het anti-kanker dieet van dokter Johanna Budwig. Sinds januari 2013 werk ik bij een orthomoleculaire dokter. Ook in zijn praktijk helpt hij mensen zichzelf gezonder te maken op een natuurlijke manier. Ik zorg voor balans in hun emoties – en die van mijn eigen klanten – met Bachbloesems. 

 

Toekomst

Als iedereen qua voeding en emoties zou weten wat voor hem of haar goed is, zouden we een veel mooier, gelukkiger en gezonder leven leiden. Wat zou de wereld er trouwens een stuk beter uitzien! Stel je voor wat we kunnen verwezenlijken voor onszelf en anderen als we ons allemaal weer energiek, gezond en rustig voelen. Voor de planeet zou het ook een grote bijdrage zijn als mensen weer leren eten zoals het door de natuur bedoeld is. Zet nu die stap. Vooral voor jezelf.

KAN iK ER zelf iets aan doen?

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het zo snel mogelijk in je mailbox!

  • Wanneer ik dit formulier verstuur ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in de Privacy policy