Hallo, ik ben Sandra

Emoties in balans brengen = mijn missie

 

 Emoties zoals angsten (verlatingsangst, bindingsangst, angst voor de dood, angst voor het leven), twijfels, onzekerheden, boosheid, verdriet, noem maar op. Ze kunnen de oorzaak zijn van helemaal uit balans geraken. Met jezelf en met de mensen rond je. 

 Toen ik in contact kwam met de Bachbloesems, in 2012, was ik zo blij dat ik iets 100% natuurlijk gevonden had om mezelf en anderen te helpen, ook dieren, om het levenspad te bewandelen in alle openheid, de grootst mogelijke rust en de grootst mogelijke harmonie. 

 Ook dieren ervaren emoties. Onze huisdieren mogen zich enorm aanpassen aan ‘ons’, hun baasjes en hun omgeving. Niet altijd even makkelijk. Mijn passie is deze dieren en hun baasjes terug rustig en gelukkig te maken. Het is altijd één van mijn levensdoelen geweest om dieren te helpen. Daarom dat ik ook meer dan tien jaar bij GAIA gewerkt heb. Mijn missie zet ik verder door dieren en hun begeleiders te helpen met de bloesems van dokter Bach.  

 

Zo Sandra

Eenvoud, de natuur en vrijheid zijn de sleutelwoorden in mijn leven. Drie zaken (van de zovele) die mij gelukkig maken. De natuur, dus jij ook, heeft alles in zich om jou te helpen. Eens je weet hoe, ervaar je de vrijheid. Ook wat je relatie en je twijfels betreft.

Eerste hulp bij twijfelen, angst, onzekerheid, verdriet

Mijn focus: ervoor zorgen dat jij je weer goed gaat voelen, waardoor je gehele emotionele proces rust en ruimte krijgt en jij als persoon in balans kan komen met jezelf en je omgeving, je relatie(s). Eén van de tools die ik daarvoor gebruik zijn de bloesemremedies. 

Naast mensen begeleiden hou ik ook enorm van:

  • projecten ondersteunen die dieren helpen: 11 jaar lang was ik de rechterhand van voorzitter Michel Vandenbosch en directeur Ann De Greef van dierenrechtenorganisatie GAIA en nu help ik ook dieren met mijn bloesemremedies. Ik droom ervan aan projecten mee te werken zoals bijvoorbeeld dieren in asielen terug te leren slapen met o.a. de bloesemremedies.  
  • zingen: ik kom uit een muzikale familie en ik heb mijn stem als mijn belangrijkste instrument gekozen. Natuurstem, in koren zingen, optreden, ik kan er niet genoeg van krijgen. Momenteel maak ik deel uit van het koor van Bart Peeters met optredens dit en volgend jaar in de Lotto Arena. Eén en al genieten (en hard werken)!
  • dansen: met name de Sevillana, een bepaalde vorm van muziek en volksdans uit Andalusië, een soort Flamenco. In juli en augustus ben ik in Antwerpen niet van de dansvloer te slaan op donderdagavond tijdens Antwerpen danst! 
  • de natuur: in alle rust stilte wandelen in een bos of op een strand, pelgrims- (Santiago de Compostella) of andere trektochten. Ik kan er niet genoeg van krijgen en geeft toe dat ik er momenteel te weinig tijd voor neem. In 2018 bracht ik veel tijd door ín het water, zwemmend met wilde dolfijnen in Egypte. Unieke ervaring, voor herhaling vatbaar!
  • lekker vegetarisch eten en drinken: met mijn zus Linda had ik van 2009 tot 2012 een vegetarisch eethuisje in Antwerpen, Madre Tierra. Samen mensen verwennen met lekker eerlijk eten was supermooi om te doen. Nu geniet ik ervan om zelf zo vaak mogelijk de beste vegetarische restaurants uit te proberen 😉