Hallo, ik ben Sandra

Vrijheid en eenvoud zijn mijn grootste zielsverlangens. De jouwe ook?

Het heeft heel veel voeten in de aarde gehad om mij vrij te voelen en om terug eenvoud in mijn leven te brengen. Het ene (eenvoud) brengt trouwens het andere (vrijheid) met zich mee. Eenvoud betekent voor mij ook: terug naar de essentie, naar de bron.

De weg die jij en ik daarin afleggen, stopt nooit. En gelukkig maar. Heerlijk ontdekken en groeien, dat is wat het leven voor mij betekent. Maar je hebt wel een positieve aanzet nodig om aan dit pad te beginnen. En daarmee wil ik jou helpen.

Relatie(twijfels) en carrière(twijfels) zijn altijd mijn grootste uitdagingen geweest. In mijn zoektocht naar eenvoud en vrijheid, en niet alleen op deze twee vlakken, heb ik heel wat tools en oefeningen gevonden die mij enorm geholpen hebben. Maar mijn ultieme begeleiders op mijn pad zijn de bloesemremedies van dokter Bach, de Bachbloesems.

Dieren hebben altijd een heel belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Daarom dat ik ook hen wil bevrijden van emoties die hen belemmeren om een rustig en gelukkig leven te leiden.

Dieren en hun baasjes beïnvloeden elkaar meestal onbewust en zijn heel belangrijk in elkaars leven. Daarom help ik jullie om samen terug tot de essentie te komen en vrijheid te ervaren.

Vandaag bied ik jou (en/of je dier) de kans om jezelf te bevrijden. Pak die kans met beide handen aan want ik kan je zeggen, het is zalig om je bevrijd te voelen!

 

Naast mensen en dieren begeleiden hou ik ook enorm van:

  • projecten ondersteunen die dieren helpen: 11 jaar lang was ik de rechterhand van voorzitter Michel Vandenbosch en directeur Ann De Greef van dierenrechtenorganisatie GAIA en nu help ik ook dieren met mijn bloesemremedies. Ik droom ervan aan projecten mee te werken zoals bijvoorbeeld dieren in asielen terug te leren slapen met o.a. de bloesemremedies.  
  • zingen: ik kom uit een muzikale familie en ik heb mijn stem als mijn belangrijkste instrument gekozen. Natuurstem, in koren zingen, optreden, ik kan er niet genoeg van krijgen. Momenteel maak ik deel uit van het koor van Bart Peeters met optredens dit en volgend jaar in de Lotto Arena. Eén en al genieten (en hard werken)!
  • dansen: met name de Sevillana, een bepaalde vorm van muziek en volksdans uit Andalusië, een soort Flamenco. In juli en augustus ben ik in Antwerpen niet van de dansvloer te slaan op donderdagavond tijdens Antwerpen danst! 
  • de natuur: in alle rust stilte wandelen in een bos of op een strand, pelgrims- (Santiago de Compostella) of andere trektochten. Ik kan er niet genoeg van krijgen en geeft toe dat ik er momenteel te weinig tijd voor neem. In 2018 bracht ik veel tijd door ín het water, zwemmend met wilde dolfijnen in Egypte. Unieke ervaring, voor herhaling vatbaar!
  • lekker vegetarisch eten en drinken: met mijn zus Linda had ik van 2009 tot 2012 een vegetarisch eethuisje in Antwerpen, Madre Tierra. Samen mensen verwennen met lekker eerlijk eten was supermooi om te doen. Nu geniet ik ervan om zelf zo vaak mogelijk de beste vegetarische restaurants uit te proberen 😉