Hallo, ik ben Sandra

Emoties in balans brengen = mijn missie

 

 – Emoties zoals angsten (verlatingsangst, bindingsangst, angst voor de dood, angst voor het leven), twijfels, onzekerheden, boosheid, verdriet, noem maar op. Ze kunnen de oorzaak zijn van helemaal uit balans geraken. Met jezelf en met de mensen rond je. 

 Twijfelen, één van mijn specialiteiten, is normaal en oké, maar: het vreet energie als grote twijfel té lang aanhoudt. Ik heb zelf ervaren wat voor een verlamming dat in je leven geeft. Het gevoel dat je niet vooruit komt is een hele lastige vind ik zelf. Net vanuit al die twijfels en onzekerheden, waardoor je denkt dat je niets aan het doen bent. 

Als je al een tijd in twijfel zit over bijvoorbeeld scheiden of blijven, geeft het de grootste helderheid om onder begeleiding te blijven stilstaan bij de emoties die daar achter zitten. Als die aangepakt worden, dan ervaar je rust. Of je op dat moment wel of niet een keuze maakt, daar gaat het niet om: de lucht is dan gezuiverd, jij en iedereen rond jou merkt dat.

  Sinds mijn 18e heb ik zelf heel wat angsten, twijfels en onzekerheden gevoeld op relatiegebied.  Wat had ik de voorbije jaren gewenst dat ik mezelf (wie ik nu ben) als gids had gehad. Daarom mijn nieuwste e-book: ‘Scheiden of blijven? 7 twijfels – 1 oplossing’.

– Ook dieren ervaren emoties. Onze huisdieren mogen zich enorm aanpassen aan ‘ons’, hun baasjes en hun omgeving. Niet altijd even makkelijk. Mijn passie is deze dieren en hun baasjes terug rustig en gelukkig te maken. 

 – Als je kanker hebt of het zit in je genen of je wil ‘gewoon’ ervoor zorgen dat je de kans zo klein mogelijk maakt deze uitdaging te mogen ervaren, dan help ik je met een voedingsstijl die écht wel je energie verhoogt en je kans op ziek worden verkleint of je kans op genezen kan verhogen. Zonder garanties weliswaar. De medische kant van de zaak is niet mijn (aan)deel. Naast de voeding, pak ik ook de emotionele kant van de zaak aan. Waarom werd je ziek of kan je ziek worden en wat gebeurt er nu, emotioneel gezien, nu je ziek bent? 

Zo Sandra

Eenvoud, de natuur en vrijheid zijn de sleutelwoorden in mijn leven. Drie zaken (van de zovele) die mij gelukkig maken. De natuur, dus jij ook, heeft alles in zich om jou te helpen. Eens je weet hoe, ervaar je de vrijheid. Ook wat je relatie en je twijfels betreft.

Eerste hulp bij twijfelen, angst, onzekerheid, verdriet

Mijn focus: ervoor zorgen dat jij je weer goed gaat voelen, waardoor je gehele emotionele proces rust en ruimte krijgt en jij als persoon in balans kan komen met jezelf en je omgeving, je relatie(s). Eén van de tools die ik daarvoor gebruik zijn de bloesemremedies. 

Naast mensen begeleiden hou ik ook enorm van:

  • projecten ondersteunen die dieren helpen: 11 jaar lang was ik de rechterhand van voorzitter Michel Vandenbosch en directeur Ann De Greef van dierenrechtenorganisatie GAIA en nu help ik ook dieren met mijn bloesemremedies. Ik droom ervan aan projecten mee te werken zoals bijvoorbeeld dieren in asielen terug te leren slapen met o.a. de bloesemremedies.  
  • zingen: ik kom uit een muzikale familie en ik heb mijn stem als mijn belangrijkste instrument gekozen. Natuurstem, in koren zingen, optreden, ik kan er niet genoeg van krijgen. Momenteel maak ik deel uit van het koor van Bart Peeters met optredens dit en volgend jaar in de Lotto Arena. Eén en al genieten (en hard werken)!
  • dansen: met name de Sevillana, een bepaalde vorm van muziek en volksdans uit Andalusië, een soort Flamenco. In juli en augustus ben ik in Antwerpen niet van de dansvloer te slaan op donderdagavond tijdens Antwerpen danst! 
  • de natuur: in alle rust stilte wandelen in een bos of op een strand, pelgrims- (Santiago de Compostella) of andere trektochten. Ik kan er niet genoeg van krijgen en geeft toe dat ik er momenteel te weinig tijd voor neem. In 2018 bracht ik veel tijd door ín het water, zwemmend met wilde dolfijnen in Egypte. Unieke ervaring, voor herhaling vatbaar!
  • lekker vegetarisch eten en drinken: met mijn zus Linda had ik van 2009 tot 2012 een vegetarisch eethuisje in Antwerpen, Madre Tierra. Samen mensen verwennen met lekker eerlijk eten was supermooi om te doen. Nu geniet ik ervan om zelf zo vaak mogelijk de beste vegetarische restaurants uit te proberen 😉