Kankercoaching

If nothing changes, nothing changes

Coaching bij kanker

*Wil je het risico op het krijgen van kanker zo laag mogelijk maken?

* Heb je kanker en wil je weten hoe je jezelf kan helpen met voeding en op emotioneel gebied?

* Zit je emotioneel in de knoop om welke reden dan ook?

Dan is het nu tijd om er werk van te maken

Ik ga je leren hoe je met voeding en door het in balans brengen van je emoties en stress, het risico op kanker(herval) kan vermijden.

Als je al kanker hebt, kan ik je leren hoe je je leven zelf terug in handen kan nemen en volmondig JA te zeggen tegen de toekomst.

We creëren terug emotionele ruimte (niet alleen bij ziekte) om je uitdagingen aan te kunnen gaan.

Daarom heb ik dit aanbod voor jou:

  • Maak NU een afspraak voor een analyse van je voeding en stress/emoties, gevolgd door een persoonlijk gesprek van twee uur, waarin we alles weer op punt stellen en in balans brengen.
  • Regel NU zelf meteen een e-consult, waarbij je je niet hoeft te verplaatsen, en mij je al je vragen per e-mail mag stellen.
  • Maak NU een afspraak voor een persoonlijk traject (ter preventie van kanker of als je al ziek bent), hetwelk inhoudt: analyse van je levenssituatie nu, een persoonlijk voedingsplan, een individuele Bachbloesemmix op maat om je stress en emoties in balans te brengen en maar liefst zes weken e-mail support inbegrepen.

Gratis E-book 'Scheiden of blijven?'

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het zo snel mogelijk in je mailbox!

  • Wanneer ik dit formulier verstuur ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in de Privacy policy