Klanten

ik ben van nature uit een vrij realistisch persoon, rationeel maar wel open minded. Jouw workshop was heel interessant en – hoewel ik niet echt geloofde in de kracht van bachbloesems – heb ik me toch laten meenemen in jouw verhaal en enthousiasme.

Je hebt voor mij  een combinatie voorgesteld (na goed geluisterd te hebben) en deze druppels ben ik nu al een week aan het nemen.  En nu komt het: ik ben SUPER blij van het resultaat.  Nooit gedacht.

Misschien is het een combinatie van alles wat er rondom mij gebeurt maar ben overtuigd dat de BB’s zeker een positieve bijdrage leveren.  Daarom: dikke merci.  ❣️. Annick ??

Annick

Ik gebruik al jaren Bachbloesems, maar ik gebruik nu sinds een paar maanden de Bachbloesem combinaties van Sandra en ik ben erg tevreden. De laatste combo is fantastisch. Elke keer ik de druppels neem voel ik het direct door mijn hele etherische lichaam vloeien. De vibratie is erg hoog en ik voel me lichter. Het helpt bij stress en brengt een vorm van vreugde. Een echte aanrader in deze moeilijke tijd!

Catherine

Dag Sandra

Het is plots veel beter. Ik heb terug mijn ZELF terug En heb zelfs terug een nieuwe job aangenomen. Iets meer aansluiting bij mijn mogelijkheden.

Kan je een nieuw remedieflesje maken?

Patrick

Vannacht met het onweer was het natuurlijk de ultieme test! Maar, hij heeft niets gemerkt. Dus ik denk wel dat het aansloeg. ??
Ik ben nu iets over de helft.

Alvast bedankt voor je therapie! ?

Bieke

bazinnetje van hond Pol

Bij mijn kattin Kita hebben de Bachbloesems heel goed geholpen. Ze was heel onrustig, blies naar mijn andere katten en was heel zenuwachtig. Na een tijdje de bloesemremedies te namen, ging het stukken beter. Dus bedankt ?

 Het verschil is opmerkelijk! Ik gebruik de Bachbloesems iedere dag in het opvangcentrum!

Resy

Het Poezennestje