Je wil kunnen ZIJN. Zijn wie je bent en van daaruit keuzes maken en een mooie relatie hebben. In de eerste plaats met jezelf. Anders kan je onmogelijk een gelukkige relatie met iemand anders aangaan.
Misschien voel je nu zelfs niet hoe het is om te ZIJN. Wie je werkelijk bent. En van daaruit te kiezen. Daarom is het heel belangrijk dat we bij jou de ruimte scheppen om in balans te komen. Niet alleen met de situatie maar vooral ook hoe je je voelt en hoe je ermee omgaat. Om dan in harmonie komen met de situatie, met jezelf en met je partner. 


Dat is vrijheid, in alle eenvoud. 

Als je in evenwicht bent met jezelf en daardoor met je omgeving, je partner of wie dan ook, dan zou het wel eens kunnen dat je hele lichaam en geest zich her-stellen = terug stellen naar zijn natuurlijke staat van ZIJN. Waardoor je vrij bent en de keuzes durft te maken die bij JOU passen. Dat zal de eerste dag van je nieuwe leven zijn.
Traject ZIJN in je relatie (6 weken):
  • Bespreking van je situatie, hoe je je voelt en hoe je reageert (face to face of online);
  • Kennismaking met de mentale constructies die ervoor zorgen dat je je werkelijke staat van zijn verloren bent of soms verliest waardoor je niet kan kiezen;
  • Ik leer je op een totaal andere en nieuwe manier te kijken naar je gedachten en gevoelens
  • Je krijgt op maat gemaakte Bachremedies voor één maand (of wordt opgestuurd).;
  • Na een maand plannen we een nieuw gesprek in, face to face of online, waarna je nieuwe Bachremedies ontvangt en je praktische oefeningen meekrijgt. 

Prijs: 222 euro alles inbegrepen. 

Voor jou mag het allemaal wel wat sneller gaan, al beloof je mij en jezelf dat je geen quick fix verwacht: 

Individuele sessie In Merksem of Schilde:
 
Geen traject, je komt gewoon bij mij langs (of we doen een online consult) en we bekijken elke sessie als een status van hoe het NU met je gaat al bouwen we voor een stuk natuurljk wel verder op je evolutie.
Eén uur: 60 euro + 22 euro voor het Bachbloesemremedieflesje voor één maand.
Anderhalf uur: 90 euro + 22 euro voor het Bachbloesemremedieflesje voor één maand.
 
Boek hier je afspraak: Sandra@zosandra.be