Het leven is een zoektocht. Ook voor mij. Momenteel ben ik op zoek naar mijn innerlijke kind. Wie of wat is dat? Dat is dé Sandra zoals ze bij geboorte bedoeld was te worden. Nu ja, mijn zoektocht is ook ‘zo bedoeld’. Mijn zieltje heeft beslist te willen ervaren hoe het is om je levenspad te zoeken en te vinden. Want daar ga ik van uit, dat ik het ga vinden.

Heb jij dat soms ook dat gevoel dat er ‘iets niet klopt’? Dat je niet voluit leeft omdat er iets ontbreekt? En het vreet energie hé!? Je zegt de hele tijd tegen jezelf (ik toch): ‘Maar allee, je hebt toch een mooi leven, wat is nu toch het probleem?’. Het ‘probleem’, of beter gezegd de uitdaging, dat is niet iets dat ik in woorden kan uitdrukken. Daarom is het ook moeilijk het ‘op papier’ te zetten. Het is een gevoel, iets dat wringt. En de energie die het vreet.

Ik houd me veel bezig met het opzoeken van de symboliek achter ziekten. De conflicten achter ziekten, groot en klein, van een verkoudheid tot kanker. Momenteel kamp ik met een veel te lage bloeddruk, waardoor ik heel moe ben, en waarschijnlijk ligt dat aan mijn bijnieren die lichtjes uitgeput zijn. En volgens het boek dat ik steeds raadpleeg heeft dat te maken met ‘ergens de verkeerde afslag genomen’. Nou, begin er maar aan!

Niets doen is geen optie, dus ik eindig mijn blog met te vertellen waarmee ik begin als ik mezelf weer ‘op gang’ wil brengen. En dat is een goed flesje Bachbloesems samenstellen. De bloemetjes die erin zitten, helpen mij keuzes te maken, helpen mij op gang en ondersteunen mijn vermoeidheid én het ongeduldige gevoel dat ik heb omdat ik niet vooruit kom naar mijn gevoel. En ik denk dat ik mijn bijbel, F**k It, nog eens ga herlezen.

Heb jij dit gevoel ook wel eens gehad? Of nog? Wat doe jij om jezelf te helpen?