Goede gezondheid is harmonie, ritme, is positief, constructief en op een gelukkige wijze denken. Slechte gezondheid is er als we negatief, ongelukkig en destructief denken. Dat is de kracht van je denken, van je emoties.

Dit ontdekte dokter Edward Bach na vele jaren van onderzoek. Een vrouw met ernstige astma, bleek een zeer angstige dame te zijn. Haar enige zoon had ver van haar werk gevonden en ze had niks meer van hem gehoord (in die tijd geen gsm, Facebook, Skype, …). Toen kwam hij bij haar op bezoek en vertelde dat hij dichter bij huis werk had gevonden. Haar astma was binnen de paar dagen helemaal genezen!
En een man met een darmzweer was een man met veel zorgen. Hij was zijn werk kwijtgeraakt, zijn vrouw kon niet werken en hij had twee kleine kinderen. Toen hij later hoorde dat hij terug kon beginnen werken, werd hij weer helemaal gezond.

Dr. Bach is zijn leven gaan wijden aan het zoeken van zuivere remedies uit de natuur, die de mensen uit hun ongelukkige gedachten zouden halen. En zo vond hij 38 bloemen voor 38 negatieve gemoedstoestanden waaraan mensen lijden. Op drie na allemaal gewone bloemen uit het veld, bv. gaspeldoorn, struikheide, kamperfoelie (foto), hondsroos, cichorei, agrimonie of bloesems van bomen zoals de eik, wilg en lariks. De remedies zijn ingedeeld in zeven groepen: angst, onzekerheid en besluiteloosheid, eenzaamheid, te weinig belangstelling in het hier en nu, overgevoeligheid voor ideeën en invloeden van buitenaf, moedeloosheid en wanhoop en overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

De moderne samenleving met haar hoge eisen, veranderende omgeving en ‘moderne’ ziekten, legt een zware druk op je leven. Je emotionele visie hierop is heel belangrijk en lijk je niet altijd in de hand te hebben.

De angsten waarmee je zit, en we hebben er allemaal, kunnen je ziek maken. Als je je negatieve gedachten overwint en je mentale blik kan veranderen, reageert ook je lichaam hierop.

Daarom: neem NU je eerste stap naar gezondheid en maak een afspraak. Je eerste flesje bachbloesems krijg je GRATIS. Ook vertel ik je wat je voedingsgewijs voor jezelf kan doen en bezorg ik je, ook GRATIS, je persoonlijke voedingsplan.
NIEUW: we kunnen ook een e-consult afspreken. Dan hoef je je niet te verplaatsen en kan je zelfs, indien gewenst, anoniem blijven. Contacteer mij voor meer info en een afspraak.

Wat is jouw ervaring met bachbloesems, als je ze al geprobeerd hebt? Wat zou je ervan vinden emotionele ruimte te creëeren met deze natuurlijke remedies in de vorm van druppeltjes? Laat het mij weten in de reactievelden hieronder of door mij te replyen.

Gezonde groetjes,
Sandra