Kankercoaching

If nothing changes, nothing changes

Je hebt kanker en wil weten wat je zélf kan doen qua voeding en emoties. Met mij als je gids.

Als je kanker hebt eet en drink je best niet zomaar alles. Integendeel, er zijn voedingsstijlen die de genezing ondersteunen. Dat weet je, maar je weet niet wat wel en wat niet. En je wil het simpel houden. Geen 24 sapjes per dag, maar een voedingsstijl die makkelijk vol te houden is op alle vlakken.

De emoties zijn talrijk aanwezig, logisch. Zowel voor je ziek werd als nu. Laat mij je helpen deze gevoelens te verzachten, ruimte te geven zodat jij de nodige rust kan vinden om deze uitdaging die kanker is, aan te gaan.

Samen doorlopen we een 3- of 6 maanden traject. Of je neemt een maandabonnement zodat je geholpen wordt zo lang als je wil.

Voor wie? Voor mensen met kanker die openstaan voor het idee dat je er zelf iets kan aan doen, die bereid zijn dit ook te doen en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. Met mij en je andere hulpverleners als gidsen. Het spreekt voor zich dat wat ik je ga leren, andere therapieën niet vervangt en dat ik geen genezing beloof. Wel inzicht, rust en (meer) energie.

Maak nu voor jezelf de beslissing. Kies één van onderstaande programma’s die je meteen en overal kan volgen OF maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je kan ook een individuele sessie boeken, los van de programma’s. We analyseren samen je situatie, ik maak een voedingsplan voor jou én een Bachbloesemmix op maat.
Ik neem anderhalf uur de tijd voor jou alleen en focus me 100% op jou en je situatie.
Dit kan online via een videocall: klik hier voor een afspraak. Prijs: 79 euro, vooraf te betalen.
Of dit kan face to face in Antwerpen: klik hier voor een afspraak.
Prijs: 95 euro, ter plaatste te betalen.

Ook je leven vooral in eigen handen nemen?