GEZONDHEID is simpel, ik zei het ooit al eens. ‘Gewoon’ de realisatie van wie je bent: je bent perfect. Je hoeft niet te streven naar iets dat er al is.

Gezondheid is luisteren naar wat je ziel je influistert en daarin vertrouwen zoals kleine kinderen vertrouwen op wat hun ouders vertellen. Gedachten negeren als je voelt dat je ze moet negeren, als ze je weghouden van je gevoel. Negeren wat anderen van je denken en ervan vinden.

Je kan je gezondheid meten aan je geluk. Hoe gelukkiger je bent, hoe gezonder. En je geluk wordt bepaalt door de mate waarin je je ziel volgt. Dit betekent niet dat je niks meer met de wereld te maken wil hebben en je terugtrekt als een monnik of non; de wereld is er om van te genieten en om te dienen. En de wereld en diens bewoners ten volle dienen kan je enkel doen vanuit liefde en geluk. Wat je doet omdat het moet en als dat gepaard gaat met gevoelens van irritatie en ongeduld, is tijdverspilling. Je zou op dat moment iets kunnen doen waarmee je iemand en jezelf écht vooruit helpt.

Jouw waarheid hoeft niet geanalyseerd te worden, of bediscussieerd of verantwoord. Het is gewoon een deel van jou. Alleen onbelangrijke dingen hebben veel overtuigingskracht nodig. De dingen die ertoe doen zijn simpel en maken je gelukkig omdat ze je in harmonie brengen met wie je bent. Zoals verrukking op het gezicht van een moeder met haar pasgeboren kind of de extase van een artiest die net zijn meesterwerk afgemaakt heeft. Dat zijn de momenten waarop iemand échte harmonie ervaart.

Hoe mooi zou het zijn om zo in harmonie met jezelf en je omgeving te leven? De bloesems van dokter Bach kunnen je daarbij helpen. En ik wil je gids zijn om je samen de juiste combinatie van remedies te maken zodat je de ruimte vindt om in harmonie te komen. Neem NU contact op voor meer informatie of een afspraak (een e-consult is ook mogelijk, hoef je je niet te verplaatsen). 

?Sandra