Annie vertelde mij dat ze al lang kampt met het gevoel niet zichzelf te durven zijn bij haar partner omdat ze simpelweg geen confrontaties aan wil gaan. Ze verbergt zich achter een masker van ‘alles is oké’ en om de pijn te verdoven, eet ze veel te veel en kan ze haar gewicht niet onder controle houden.

Agrimony (agrimonie)

Iedereen krijgt op tijd en stond af te rekenen met problemen of uitdagingen. Moeilijkheden dienen opgelost te worden. Sommige mensen sluiten hun ogen voor de schaduwzijden van het leven, gaan elke confrontatie uit de weg omdat ze niet willen laten zien wie ze zijn en hoe ze zich voelen. Bovendien doen ze zich vaak voor alsof alles prima met ze gaat. Om bij een dergelijke disharmonische instelling tot daden te komen in plaats van te vluchten en om conflicten wel degelijk aan te gaan en op te lossen, maakte dokter Bach de bloesem van de agrimonie.

Van hinderende beleving naar talent

Van geveinsde zorgeloosheid naar onvervalst optimisme. Van vluchtreactie en masker opzetten naar daadkracht en conflictoplosser.

Herkenbaar? Laat het me weten in de reacties hieronder of stuur me een mailtje.

Agrimony doet maskers vallen en zo kunnen mensen je graag zien zoals je werkelijk bent. Je hoeft geen masker op te zetten. Je bent perfect zoals je bent.

Graag maak ik samen met jou jouw flesje vol met vrede. Vrede met jezelf en met je omgeving. Maak nu een afspraak zodat we er snel werk van kunnen maken.

Sandra ?