Nieuwe maancirkel: “ik ben vrij”

Wanneer: vrijdag 1 maart van 19-21u.
Waar: Bierwertslei 22, 2930 Brasschaat
De maancirkel bijwonen is gratis, wel vooraf inschrijven!
Stuur een mailtje naar sandra@zosandra.be

Waarom is de maan zo speciaal?

De maan (Yin vrouwelijke energie) reflecteert het licht van de zon (Yang mannelijke energie) en laat zien hoe jij reageert op indrukken van buitenaf. Reageert jouw zintuiglijke waarneming nog vanuit oude patronen?
90% van wat je aantrekt en doet vertrekt vanuit je onderbewustzijn, een oud slecht gevoel en beperkte gedachte, waardoor je je cyclus blijft herhalen en dit relationeel uitwerkt. De maan zal dit uitvergroten en alles wat in jou zit naar de oppervlakte brengen om zichtbaar te maken. Werkelijk alles in jou wil graag gezien worden! Het heeft geen zin om dit als negatief te ervaren. Leer de maan in jouw voordeel te gebruiken door mee te gaan volgens de stroming van het leven, de eb en vloed van de maancyclus.

Wat mag je verwachten bij deze nieuwe maancirkel met als thema “ik ben vrij”

~we starten met een 4-elementen-meditatie van 15 min. Deze avond staat het element lucht centraal.

De hele maand februari werd er aan onze collectieve wonden gewerkt. Voor de mannelijke energie is de collectieve wonde: onderdrukte kwaadheid. Voor de vrouwelijke energie is de collectieve wonde: verstotenheid. Vrouwelijke en mannelijke energie zit in ieder van ons en in vorige levens ben je zowel man als vrouw geweest. We leren lessen op hetzelfde soort misbruik we ervaren hebben en werken deze relationeel uit, tot jij je reactiestijl hierop verandert hebt en we dit als collectief geheeld hebben. Tijdens de meditatie maken we ruimte om dit in groep te helen. Je krijgt een energetische screening van Zenobi en wordt verwelkomd in de maancirkel.

~na de meditatie drinken we een thee met Bachbloesems erin van mijn Bachbloesemflesje vol vrijheid. Het bevordert jouw zelfgenezend vermogen in rust en in activatie. Zo kan je beter omgaan met de eb en de vloed van de maancyclus om jouw natuurlijke stroming te volgen.

~we maken een dromenvanger voor onszelf om in 10 kleine stapjes 1 (grote) droom waar te maken

~we trekken een engelenkaartje want we dienen onze vleugels te openen om onze dromen te vangen

~we schrijven onze dankbaarheid uit voor de lessen die we geleerd hebben

~we eindigen met een krachtig liedje ‘now I feel alive’ en affirmeren onze vrijheid

Tot vrijdag?

?Sandra