FAQ

If nothing changes, nothing changes
Moet ik met het nieuwe voedingspatroon mijn leven omgooien en dat van mijn gezin?

Op voedingsgebied misschien wel. Je kan het stap voor stap doen.  Alles hangt ervan af wat je wil bereiken en hoe snel. Jij bent verantwoordelijk en jij kiest. Ik help je ook op emotioneel vlak en met de aanpak voor je gezinsleden.

Wat zijn Bachbloesems? Verdoven ze mijn gevoelens en emoties?

Helemaal niet! Het is bedoeling ruimte te creëren zodat je voldoende rust vindt om je uitdagingen aan te pakken. Bachbloesems zijn plantenextracten en zorgen voor een emotionele balans.

Moet ik helemaal naar Antwerpen komen om jou te zien?

We zulen mekaar tijdens het persoonlijke traject één keer per maand ontmoeten in Antwerpen. Tenzij je dat echt niet wil, maar dat betwijfel ik 😉. We kunnen ook e-consults afspreken. 

Krijg ik een zoveelste (ingewikkeld) dieet dat ik moet volgen?
Je gaat géén dieet volgen. Je gaat je voedingsgewoonten aanpassen op een simpele manier. Je gaat terug naar de basis, namelijk hoe de natuur het voor jou bedoeld heeft. Je doet dit stap voor stap. De dingen die je nu eet en die misschien slecht voor je zijn, ga je vervangen door andere zaken. Natuurlijk vergt het wel enig aanpassingsvermogen. We gaan dit samen doen.
Wat is het nu precies dat je wel en niet doet als ik wil dat jij me helpt nu ik kanker heb?

Eerst en vooral: ik stel geen diagnoses en geef geen therapieën. Ik ga je wel raad geven wat je voeding betreft. Ik ga je emotioneel ondersteunen. Ik ga ook gewoon een luisterend oor te zijn. Je familie en vrienden zitten (terug) in hun dagelijkse routine en zijn bovendien niet altijd in staat te begrijpen hoe je je voelt. Dan ben ik er voor jou.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om op jou beroep te kunnen doen?
Je bent open minded en staat over het algemeen positief in het leven. Je bent bereid zelf tijd, geld en energie te steken in je eigen fysiek en emotioneel welzijn. Je bent respectvol en neemt zelf de verantwoordelijkheid voor jouw leven. Je bent bereid om het advies dat ik je geef, te volgen. En je beseft dat jij en enkel jij de regisseur van je eigen leven bent.

KAN iK ER zelf iets aan doen?

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het zo snel mogelijk in je mailbox!
  • Wanneer ik dit formulier verstuur ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in de Privacy policy