Wodan wil al heel zijn leven kunstenaar worden. De goedbedoelde raadgevingen van zijn bezorgde ouders, die vrezen dat hij nooit zijn kost zal verdienen, doen hem twijfelen. Hij wil heel graag een nieuwe start maken, maar durft het niet aan.

Walnoot

In elk mensenleven kondigen zich op gezette tijden essentiële veranderingen aan. Zowel op beroepsvlak, op relationeel gebied als qua leef- en woonomstandigheden mag je soms een nieuwe start nemen. Als je hierbij te veel twijfelt en de beslissende stap niet durft of kan zetten door te veel rekening te houden met de mening van anderen of met ongeschreven wetten, dan kan je geholpen worden door de bloesem van de walnotenboom. Die gaf dr. Bach om onbelemmerd een definitieve stap te zetten in het leven.

Van hinderende beleving naar het talent of de kracht

Van twijfel voor een nieuwe start naar onbevangen een nieuwe start nemen. Van beïnvloeding ondanks een gemaakte keuze naar trouw zijn aan jezelf, daadkracht. Van vastgeroest zijn in oude patronen naar oude gewoonten doorbreken. Van een beperkt aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties naar aanpassingsvermogen.

Ben jij klaar voor een nieuw begin? 

Hoe gaat het met jou als je een nieuwe start mag maken? Vind je het moeilijk of net helemaal niet? Een nieuwe start kan ook zijn dat je nieuwe eetgewoonten wil in je leven brengen omdat je ziek bent of slanker wil worden, of allergisch bent aan bepaalde voeding. 

Als je denkt dat je wel wat walnootenergie kan gebruiken, eventueel samen met andere Bachbloesems, maar je bent nog niet zeker of het wel iets voor jou is: contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en ik vertel je meteen of ik je kan helpen of niet. Je mag me ook mailen op Sandra@zosandra.be als je dat liever doet. Ik kan je vraag ook gebruiken, anoniem, als vraag van de week.

Tot snel!