Over de liefde krijg ik heel veel vragen en uitdagingen. Liefde is alles, zing ik vol overtuiging mee met Bart Peeters tijdens de zes concerten waarbij ik met m’n koor mee op het podium sta in DeSingel in Antwerpen (zalig, trouwens).

Wat als je zit met gevoelens van afgunst, haat, jaloezie, wantrouwen en leedvermaak en het moeilijk hebt de liefde te voelen? Dan bezorg ik jou een flesje vol liefde

Holly (hulst)

Dr. Bach was een arts die het belang van emotionele blokkades bij de mens sterk onderkende. Niet alleen kunnen die verstoringen gevolgen hebben voor het geestelijk welzijn, negatieve gemoedstoestanden kunnen zich ook uiten op het fysieke vlak en in relatie staan met lichamelijke kwalen. Wanneer je de scherpe naalden van het harde en weerbarstige hulstblad bekijkt, dan begrijp je dat Dr. Bach de bloesemremedie van hulst aanbeval bij sterk negatieve emoties zoals jaloezie, haat en nijd. Als je deze disharmonische gevoelens bij jezelf of anderen waarneemt, kan holly die helpen ombuigen tot een liefdevolle instelling.

Van hinderende beleving naar het talent of de kracht

Van afgunst en jaloezie naar allesomvattende gevoelens van liefde. Van haat, nijd en wantrouwen naar anderen succes en liefde gunnen, aanvaarding. Van Leedvermaak naar empathie en begrip.

Wanneer kan holly je in balans brengen?

  • Je hebt holly nodig als je overdreven jaloers, afgunstig, nijdig, haatdragend, wraakzuchtig of wantrouwig bent en/of leedvermaak hebt.
  • Of je kind kan holly gebruiken als het jaloers is op het nieuwe broertje of zusje.
  • Heb je heel jaloerse gevoelens omdat je vreest de liefde van je partner te verliezen?
  • Als je heel wantrouwig of achterdochtig bent waarbij je ook vreest dat er achter je rug om tegen je wordt samengespannen.
  • Als je je snel gekrenkt, benadeeld of gekwetst voelt.
  • Wanneer je je voortdurend humeurig, ontevreden of gefrustreerd voelt en je weet niet waarom.
  • Als je als therapeut niet langer neutraal en onvoorwaardelijk liefdevol aanwezig kan zijn.

Heb jij regelmatig last, in mindere of meerdere mate, van deze gevoelens? Laat het met weten in de reactievelden hieronder of stuur me een mailtje op Sandra@zosandra.be. 

Contacteer mij als je terug de liefde die in je zit wil voelen in plaats van je kwaad, jaloers en nijdig te voelen. Ik bezorg je met plezier een flesje vol liefde. Meegenomen is, dat als je nog ergens mee kampt (angsten, onzekerheid, uitstelgedrag, grenzeloosheid, noem maar op), de Bachbloesems je ook daarmee in balans kunnen brengen. Er mogen immers zes bloesems in je remedieflesje!

Hoe mooi zou het zijn, eindelijk in balans en harmonie met jezelf en je omgeving te komen? Contacteer me snel en we gaan onmiddellijk samen aan de slag! 

? Sandra