Bachbloesems voor dieren

Bachbloesems voor dieren

Ook dieren voelen emoties, alle dieren. Ze hebben zich vaak enorm moeten aanpassen aan ons mensen, waardoor ze al een hele weg hebben afgelegd om tot bij ons te komen.
Daardoor zijn hun gedrag en reacties niet altijd even duidelijk en ‘handelbaar’.

Emoties zijn van invloed op het gedrag van het dier, negatieve emoties kunnen leiden tot ongewenst gedrag en omgekeerd. Door het gebruik van de Bloesems kan het dier emotioneel weer in balans worden gebracht, waardoor probleemgedrag kan afnemen.

De bloesems zijn veilig, niet verslavend of versuffend en langere tijd te gebruiken en zijn een aanvulling op bestaande medische mogelijkheden.

Als een dier onder behandeling is van een dierenarts werken de bloesems ondersteunend. Ze zijn prima in combinatie met een traject van een gedragsdeskundige in te zetten.

Voorbeelden:

Honden: angsten (bv. angst voor: alleen zijn, harde geluiden, soortgenoten, mensen), fobieën, vormen van agressie, onzindelijkheid, dwangmatig gedrag, nervositeit, eetstoornissen, overmatig blaffen, …

Katten: angsten, agressie, sproeien, binnen plassen, dwangmatig gedrag, zoals veelvuldig likken of aan de vacht trekken, eetstoornissen, …

Paarden: angsten (bv voor trailer, verlatingsangst, …), agressie, stereotiep gedrag, zoals waven of op en neer lopen in de stal, luchtzuigen, schrikachtigheid, onrust, …

Papegaaien: veren plukken, agressie, veelvuldig met de kop op en neer schudden, …

Konijnen: angsten, bijten bij oppakken of voederen, lusteloosheid zonder ziek te zijn, aan tralies of hok knagen, …

Varkens: agressie, opdringerig gedrag, vernielen, …

Enzovoort…

Laat mij jou en je dier helpen om meer rust te brengen in jullie leven.

Maak je keuze uit twee mogelijkheden:

Online of live:

Maak hier een afspraak voor een online gesprek van +/- 60 minuten en ik stuur de individuele Bachbloesemmix voor je dier op met de post: 75 euro. Het kan ook per e-mail waarbij ik je een in te vullen vragenlijst bezorg.

Maak hier een afspraak voor een gesprek van +/- een uur in Antwerpen. De prijs is eveneens 75 euro, inclusief de individuele Bachbloesemmix voor je dier. Een huisbezoek is interessant voor mij zodat ik je dier kan zien. Het tarief is 90 euro (inclusief bloesemmix) plus 0,50 euro per km vervoersonkosten als ik met de auto dien te komen.