Emotiecoaching met Bachbloesems

If nothing changes, nothing changes

In de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw ontdekte een bekende homeopaat en bacterioloog, dokter Edward Bach, een compleet systeem van 38 bloesemremedies. De remedies helpen ons de positieve kant in onszelf te ontdekken. Ze nemen de barrières, die ons verhinderen te groeien en een gezond leven te leiden, weg. Wat ons ook in de weg staat – angst, moedeloosheid, onzekerheid – vindt een oplossing met deze bloesemremedies.

Dokter Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid en ons geluk. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hier bespreek ik kort de 38 verschillende remedies.

Let op: ieder persoon is anders en reageert anders op situaties. Bij het kiezen van een bloesemremedie is het daarom belangrijk uit te gaan van de eigen persoonlijkheid: wat voel ik en hoe reageer ik daar op? Door die gevoelens met de juiste bloesem(s) in balans te brengen, zal de hinderende emotie vanzelf weer naar de achtergrond verdwijnen.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de passende Bachbloesems? Contacteer mij en we gaan samen op pad naar een eenvoudiger, rustiger en gelukkiger leven.