Binnenkort vieren we alweer de overgang van oud naar nieuw. Ik houd er zo niet van, vooral niet van het lawaai. En ik ben niet de enige die vuurwerk niet zo leuk vindt. Er zijn heel veel dieren die enorm bang zijn van de luide knallen en de lichtflitsen. 31 december en 1 januari zijn dan ook voor vele dieren traumatische dagen, en soms voor de baasjes ook.

Daarom: als je dier bang is voor vuurwerk, neem dan op tijd maatregelen door enkele weken op voorhand de Bachbloesemmix voor vuurwerkangst te beginnen geven.

De dosering uit het gebruikersflesje (dat ik je gratis opstuur) is vier maal per dag vier druppels op iets lekkers. Bij acute angst is het raadzaam op elk kwartier de remedies te geven om te ontspannen en kalmeren.

De samenstelling van het flesje is de basis voor angst en spanning bij vuurwerk. Als er meer aan de hand is met je dier, raad ik je aan om een afspraak te maken voor een individuele samenstelling. 

Bestel NU om je flesje tijdig te ontvangen: stuur mij een mailtje op Sandra@zosandra.be Prijs: 22 euro voor een kuur van 3 tot 4 weken, inclusief verzending en inclusief 10 tips om je dier op de beste manier te helpen vóór, tijdens en na het vuurwerk.