Voorbije vrijdag 4 januari hadden we in het Balance & Harmony huis in Brasschaat een heel fijne maancirkel ter gelegenheid van nieuwe maan op zondag 6 januari. Het thema van deze nieuwe maan was en is 

IK BEN KRACHT.

Deze nieuwe maan staat de planeet Mars in Ram. Ram is een waar vuurteken. De maand januari wordt dan ook voor velen onder ons een heel intense maand. Want Mars en Ram zijn vurig en krachtig. Ram maakt zich geen zorgen en onderneemt acties. Deze maand wil je dus meer acties ondernemen. De voorbije jaren, vooral 2017, hadden een voorbereidende energie. Nu in 2019 stap je in je creatieve energie en ga je wat je in 2017 gestart bent, bewust of onbewust, nu verderzetten en afmaken. Spannend! 

2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3. Drie staat voor creëren vanuit je persoonlijke kracht. Drie is ook de zonnevlecht chakra. 

De zonnevlecht chakra is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht, de perceptie van wie je bent. Het geschenk van deze chakra is persoonlijke kracht, zelfverzekerdheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. 

Deze derde chakra is het middelpunt van je zelfbeeld, je wilskracht, zelfdiscipline en warmte in jouw persoonlijkheid. De energie van de zonnevlecht stelt je in staat om inertie in actie en beweging te transformeren. Het stelt je in staat om uitdagingen aan te gaan. De belangrijkste uitdaging voor het derde chakra is om je persoonlijke kracht op een evenwichtige manier te gebruiken.

Na onze vier-elementen-meditatie, omdat we altijd werken met de natuurelementen zodat je je eigen natuur gaat volgen en je leiderschap in eigen handen nemen, gingen we in een cirkel staan, gaven we elkaar een hand en heetten we elkaar welkom alleen met onze ogen. Bij iedereen werd de zonnevlecht chakra gescreend om te kijken of er een blokkade op geven of ontvangen was. 

Liefde geven en liefde ontvangen, beminnen en bemind worden, dit zijn de twee belangrijkste pijlers van je affectief leven. Heel je zijn, heel je gedrag wordt erdoor beïnvloed. Echt beminnen, het lijkt eenvoudig maar het is vaak heel moeilijk. Deze verlangens en behoeften evenwichtig en vrij beleven, maken dat je open en spontaan kunt zijn in relaties.  

Na een oefening om te kijken hoe je in je kracht staat, hebben we een Bachbloesemtheetje gedronken. Ik heb voor elke chakra een bijpassende Bachbloesemmix gemaakt. Onze zeven zusters werden meteen strijdlustig, echt! 

Vervolgens hebben we opgeschreven en gedeeld wie we bewonderen en waarom, wat diens kwaliteiten zijn. En wat de kwaliteiten van een ware leider zijn volgens iedereen. Hoe communiceert een leider? Hoe ‘doet’ hij of zij? Wat is zijn of haar lichaamstaal? Het duurde niet lang voor iedereen tot de conclusie kwam, dat WE ZELF die leiderseigenschappen in onszelf hebben. Dat wat we bewonderen bij onze ‘helden’, dat dat in ons zit. Dat we het alleen nog niet (durven) laten zien. Dat we ons nog inhouden en klein houden. 

Zenobi en ik hebben een supertraject uitgewerkt, een 12 weken programma waarin je 12 uur coaching krijgt van mij en Zenobi; 6 individuele sessies. En één workshop van 4 uur waarin uitgebreid ingegaan wordt op wat we gisteren gestart zijn. Van Zenobi krijg je nog een wekelijks kaartreading. Alles op één locatie (bij ons in Brasschaat) en per WhatsApp (de kaarten). 

Na deze 12 weken zal je:

– oude patronen losgelaten hebben

– verlost zijn van mentale en emotionele blokkades

– jezelf helemaal omarmen

– thuiskomen bij jezelf

– ware liefde ontvangen, van jezelf en anderen

– aantrekken vanuit een zijnsfrequentie en rust

– in balans zijn met je eigen ware natuurlijke levensenergie

– klaar zijn om je creatieve energie in te zetten

Twaalf uur intensieve begeleiding dus. Voor 999 euro. Tenzij je je deze maand januari nog aanmeldt. Dan krijg je een gigantische korting en betaal je slechts 599 euro.  Aanmelden doe je door mij een mailtje te sturen: Sandra@zosandra.be

Ben je een kat-uit-de-boom-kijker? Kom naar onze GRATIS volle maancirkel op vrijdagavond 18 januari van 19u tot 21u in Brasschaat. Gratis inschrijven doe je door mij een mailtje te sturen: Sandra@zosandra.be