Vrijheid en eenvoud in mijn leven en in mijn job, zijn mijn grootste zielsverlangens. De jouwe ook?

Je wil kunnen ZIJN. Zijn wie je bent en van daaruit kiezen wat je op werkgebied doet voor jezelf en voor anderen. Eenvoud betekent voor mij: terug naar de essentie, naar de bron. Van waaruit je kan doen zonder te doen. Werken zonder het gevoel te hebben dat je werkt. Doen zonder te doen én daarvan leven. Dat is vrijheid. 

Graag geef ik je het inzicht in het feit dat niks moet en alles mag. Dat je de vrije keuze hebt in wat je met je leven doet en zeker ook op professioneel vlak, je loopbaan. Ook al zie je dat nu nog niet. Dat de mogelijkheden oneindig zijn en dat de weg open ligt voor jou.

Misschien voel je nu zelfs niet hoe het is om (jezelf) te ZIJN. Wie je werkelijk bent. Daarom is het heel belangrijk dat we bij jou de ruimte scheppen om in balans te komen. Niet alleen met je werksituatie of je twijfels op zich maar vooral ook hoe je je voelt en hoe je ermee omgaat. Om dan in harmonie komen met jezelf en met je loopbaankeuze of met je collega’s, je baas, … 

Dat is vrijheid, in alle eenvoud. 

Als je in evenwicht bent met jezelf en daardoor met je (werk)omgeving, dan zou het wel eens kunnen dat je hele lichaam en geest zich her-stellen = terug stellen naar zijn natuurlijke staat van ZIJN. Waardoor je vrij bent en de keuzes durft te maken die bij JOU passen. Dat zal de eerste dag van je nieuwe leven zijn. 

Traject ZIJN en Vrijheid in je werk (zeven uur coaching online en/of face to face):

  • Bespreking van je situatie, hoe je je voelt en hoe je reageert;
  • Kennismaking met de mentale constructies die ervoor zorgen dat je je werkelijke staat van zijn verloren bent of soms verliest;
  • Ik leer je op een totaal andere en nieuwe manier te kijken naar je gedachten en gevoelens;
  • Je krijgt op maat gemaakte Bachremedies voor één maand (of wordt opgestuurd). 

Prijs: 80 euro voor zeven uur coaching indien je gebruikt maakt van de loopbaancheques van VDAB. Bachbloesemmix: 22 euro.