Aanbevelingen

If nothing changes, nothing changes
Ik ben altijd iemand geweest die graag in balans is op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Dankzij Sandra is er voor mij een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor mij open gegaan. Waar ik voorheen nog energie miste en sukkelde met mijn gezondheid, heb ik nu ingezien hoeveel impact voeding op me heeft.
Diëten daar geloof ik niet in. Voeding zal nooit een hoofd focus zijn in mijn leven. Het belangrijkste is dat ik me goed in mijn vel voel. Sandra geeft prioriteit aan dat ‘goed voelen’. Samen zorgen we voor een regelmaat en voedingsplan op maat van mijn lichaam. Ze stuurt me voedingstips op en ik geniet van haar blog.
Ik ben een echte chocolade-freak! Nu ik me vaker bewust ben van wat ik eet, heb ik minder zin om te snoepen.
Aan Sandra kan ik alles vragen, ze beantwoordt me steeds vanuit haar expertise en ervaring. Omdat ik een tarwe- en melkallergie heb, is het voor mij niet gemakkelijk geweest om gezond te blijven eten. Nu ik lekkere smaakcombinaties ken, kan ik verder blijven experimenteren. Ik kan oprecht zeggen dat voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden omdat het dagelijks mijn emoties en energie beïnvloedt. De resultaten mogen er wezen, op korte tijd ben ik energieker dan ooit!
Zenobi Rottiers

Antwerpen

Hi, I wanted you to know.. I’ve really been good with this diet.. And I’ve lost 5 pounds so far.!!!! I’m thrilled!!!

Thanks so much!!

Linda xxx

Linda Smith Flynn

Massachusetts, USA

Ik apprecieer dat Sandra een gedifferentieerd plan op maat uitwerkt waarbij ze rekening houdt met mijn eigen leefpatroon zodat ik me de “rode draad” op lange termijn, langzaam en stap voor stap kan eigen maken.
Christel

Antwerpen

De bachbloesems die je voor mij maakte, zijn heel goed. Ik voel me veel minder bang!
Jaro (8 jaar) uit Schilde

Gratis E-book 'Scheiden of blijven?'

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het zo snel mogelijk in je mailbox!

  • Wanneer ik dit formulier verstuur ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in de Privacy policy