Voorbije zaterdag ben ik naar de musical Daens gaan kijken. Indrukwekkend! Niet alleen het ‘spektakel’ op zich met bewegende tribunes, en de goede acteurs, maar voor mij vooral de overeenkomst met de huidige tijd waarin we leven. Het gevoel terug te willen strijden voor onze vrijheid. Vreedzaam. Altijd. Stem laten horen. Iedereen. Want het is niet evident allemaal. We mogen in de creatorrol stappen nu, en samen een wereld co-creëren die gebaseerd is op onze zielsverlangens.

Het liedje uit de musical bleef me bij en wil ik met je delen; ik heb het wel een beetje aangepast naar hoe ik het zie en voel:

Aan het einde van de horizon, daar wacht een nieuwe dag. Laat je horen, zwaai de vredesvlag. Neem iedereen liefdevol mee overstag, naar een hele nieuwe dag. 

Aan het einde van de horizon, daar wacht een nieuwe tijd. Dus is iedereen bereid, te co-creëren aan een nieuwe tijd.

Waar ook de toekomst ons zal leiden, ik wil met u een nieuwe tijd. 

We hoeven niet te wijken, we zijn meer dan een pion. We kunnen iets bereiken door te reiken naar de zon!

Zijn allemaal gelijken, volg dat waar je gevoel je naar leidt ♥️

Speciaal voor deze nieuwe tijd maakte ik twee emotie-ondersteundende 100% natuurlijke druppeltjes:  Want het is allemaal allesbehalve makkelijk nu.

Waar verlang jij naar op dit moment? Wil je er iets over delen met mij? Super fijn! Je kan dat doen in de reactievelden hieronder, of hier

Dankjewel ?